Työpaikat

Development engineer, Metsä Spring

Julkaistu: 11.12.2020 22:54

Haemme Metsä Springille Development Engineer –tehtävään uran alkupuolelle olevaa tekijää. Yhteistyöprojektissa Valmetin kanssa pilotoidaan laitetta, jolla tuotetaan märästä paperimassasta 3D-teknologialla mm. muovia korvaavia valmiita tuotteita. Haemme henkilöä, joka operoi, testaa, analysoi ja kehittää pilot-laitteella tekemistä. Tämä vakituinen tehtävä sijoittuu aluksi Jyväskylään ja sieltä projektin toisessa vaiheessa ensi syksynä Äänekoskelle. Tehtävässä pääsee itse osallistumaan "kädet savessa" merkittävään globaaliin kehitystyöhön ja oppimaan paljon uutta. Tehtävä on myös erinomainen portti isoon metsäteollisuuden konserniin, jossa investoidaan vahvasti tulevaisuuteen.


Kiltalaisille

KIK-työ -osiossa yritykset hakevat kone- ja rakennustekniikan opiskelijoita kesätöihin, osa-aikaisiin työsuhteisiin ja projekteihin sekä tietysti diplomitöihin. Jos tarvitset töitä, älä unohda tarkistaa tarjontaa.

Klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa saat lisätietoa!

Yrityksille

Hyvä yritys. Jos tarvitset kone- tai rakennustekniikan innokasta ja osaavaa opiskelijaa juuri teille töihin, kannattaa sinun ilmoittaa Koneinsinöörikilta ry:n KIK-työ sivustolla avoimista paikoista. Ilmoitukset voi lähettää osoitteeseen kik-info@list.ayy.fi, josta ne lisätään sivustolle. Ilmoittaminen on ilmaista, mutta jos haluaa ilmoituksensa työpaikat-osion yläreunaan ja etusivulle, paikan voi ostaa 200 eurolla. Kaikki ilmoitukset ovat muuten kronologisessa järjestyksessä.