Vistintä

Sähköposti

Sähköposti on yhteydenpitotavoista kaikista virallisin. Jokainen teistä saa kouluun tullessaan omat Aalto- käyttäjätunnukset ja näillä tunnuksilla kirjaudutaan myös aaltomailiin (mail.aalto.fi). Sähköpostiosoite on yleensä etunimi.sukunimi@aalto.fi. Keräämme teiltä ekana päivänä yhteystietolomaakkeella myös sähköpostiosoitteen. Yhteystietoja ei laiteta mihinkään yleiseen jakoon, vaan yhteystietolomake on pelkästään sitä varten, että me, kipparinne, pystymme tavoittamaan teidät.

Sähköpostiosoitteet kerättyemme luomme teille aivan oman sähköpostilistan, jonne lähetämme joka viikko kipparimailin. Kipparimaili on tärkein yhteydenpitokanava teihin, fukseihin. Kipparimailia kannattaa seurata tarkasti, nimittäin sinne kokoamme tärkeitä ja ajankohtaisia asioita tapahtumista ja fuksipistekortin suorituksista.


Killan tiedotuskanavat

Fukseille suunnattujen tiedotuskanavien lisäksi Koneinsinöörikillalla on myös muutama yleinen tiedotuskanava. Killan jäsenmaksun maksettuanne sähköpostinne inboxiin alkaa kilahtelemaan killan Viikkotiedote, joka kokoaa yhteen kaikki killan, AYY:n ja Aalto-yliopiston tiedotteet tulevista tapahtumista ja muista mahdollisuuksista.

Viikkotiedotteen lisäksi uutisia tapahtumista löytää killan nettisivuilta osoitteesta koneinsinoorikilta.fi. Killan nettisivuilta löytyy muutenkin tuikitärkeää tietoa teihin fukseihin, opintoihin, killan hallitukseen ja kaikkeen muuhun mahdolliseen liittyen. Nettisivuihin kannattaakin käydä ehdottomasti perehtymässä jo ennen koulun alkua!

Kilta näkyy myöskin vahvasti somessa. Esimerkiksi Koneinsinöörikilta ry –sivusta Facebookissa tykkää noin 1900 ihmistä! Sinunkin kannattaa käydä napsauttamassa tykkää-nappulla FB:ssä, jotta pysyt kartalla, mitä kaikkea killassa tapahtuukaan. Muita some-kanavia killalla ovat muun muassa Instagram-tili @koneinsinoorikilta ja Telegram-kanava, jonne kätevästi kootaan Viikkotiedotteen otsikot. Halutessasi voit myös käydä liittymässä koko killan yleiseen Telegram-ryhmään linkistä.

Fuksikapteenit